Film
Vijfvinkel Trossel Makelaars

Feelgood en prikkelend

Energie. Dat krijg je van de promo voor Vijfvinkel Trossèl makelaars. Het filmpje heeft wat weg van een snelle serie. Ze noemen ‘m zelf niet voor niets: Vijfvinkel the movie.

In de promotievideo voor deze makelaar – werkzaam in Dordrecht en de Drechtsteden – combineerden we video en animatie en dát maakt ‘m zo flitsend. Doelstelling vooraf? Kennismaken met het team en aandacht voor de merchandise. Want bij aan- of verkoop van je huis is het natuurlijk belangrijk wát je (ver)koopt, maar zeker ook met wíe! Vijfvinkel Trossel Makelaars beperkt zich niet tot een etalage van stenen, maar profileert zich als een gedreven en gedurfd team dat jou met alle energie begeleid op de woningmarkt.

In de video maakte we gebruik van de combinatie tussen film en motion design. Filmen gebeurde op locatie en de animatie werd ontwikkeld in onze studio. Zo konden we op een frisse manier de toon zetten en die combineren met de grafische elementen van de huisstijl van Vijfvinkel Trossel. Hoe dat in z’n werk ging, zie je onder aan deze pagina!

Jouw bedrijf ook in 60 seconden flitsend neerzetten? Neem contact op!

popup image
popup image

Projectinformatie

Klant:

i.s.m. Black Desk Creative Marketing
Vijfvinkel Trossel Makelaars

Datum:

2020

Crew

Regie en camera:
Siebren Doolaard
1st-AD/Productieleider:
Tariq Ariën van der Grijn
Post-Producie:
SEAP Media

Behind the Scenes

popup image
popup image
popup image
popup image