Over SEAP

Over SEAP

Als het gaat om promoten van een product, service of merkbeleving, helpt SEAP uw organisatie verder met het creëren van een visuele productie. Door het verzorgen van van animatie, video en fotografie wordt uw doelgroep bereikt met een hoge kwaliteit aan visuele media. Bij SEAP streeft men naar perfectie om tot een vernieuwd concept te komen in adverteren. Wij creëren creatieve content voor een grote verscheidenheid aan klanten.

2016 en verder..

Onlinevideo veranderd de manier van communiceren om het publiek te bereiken. In 2019 wordt verwacht dat 81% internetgebruikers dagelijks onlinevideo zal bekijken. Content zal steeds sneller geconsumeerd worden. Door het groeiende gebruikersgemak van smartphones en ander digitale devices, zal de stap voor video content steeds makkelijker te maken zijn.

WANNEER VIDEO?

Door de vraag naar snellere content zal er een andere manier gevonden moeten worden om gehoord en gezien te worden. Denk aan het gebruiken van video of animatie bij het presenteren van een corporate identity of merkbeleving. Niet alleen corporate video’s maar ook het terugkoppelen van een evenementen of kickoff’s naar het publiek via sociale platformen. Of denk aan reviews van producten of processen door het maken van testimonials. Als laatst bijvoorbeeld het uiteenzetten van een product, proces, bedrijf of applicatie door het inzetten van een explainer-video. Talloze manieren om onlinevideo te gebruiken voor verschillende doeleinden om uw doelgroep te bereiken.

SEAP Media is opgestart in 2014 door Siebren Doolaard. De passie voor film is ontstaan door het meewerken aan verschillende producties en het maken van reisvideo’s. Nadat hij afgestuurd was als Ingenieur in de waterbouw, heeft hij ervoor gekozen om fulltime te werken aan SEAP Media. Het viel op dat er steeds meer visuele content als video en animatie gebruikt wordt in verschillende vormen van campagnevoering. SEAP denkt hierom graag met u of jou mee.